Om mig

Kort omkring mig

Fotograf Henrik Juhl

Mit navn er Henrik Juhl Jensen, jeg er uddannet fotograf på Key Point Photography academy i Odense, og ejer af Juhls Foto Fredericia. Jeg tilbyder at løse fotografiske opgaver både indenfor private, erhverv & selvstændige.

Med stor passion for mit fag og detaljeorienterede tilgang til fotografering, er jeg altid på udkig efter nye spændende udfordringer, derfor er der heller ikke opgaver, der er for små eller for store. Alle opgaver bliver udført på højeste niveau og med fokus på netop jeres behov.

Jeg tilbyder også fremkaldelse af billeder, det kan være på alm fotopapir, aluminium, lærred, akryl, glas, dibonde, pap, reklameskilte og andet.

Fremkaldelse og tryk bliver lavet af et helt igennem top moderne dansk billede laboratorium, et laboratorium med den sidste nye teknologi.

Billeder til hjemmesider, facebooke, LinkedIn, visitkort osv, leveres redigeret og digitalt, så de er klar til at blive lagt ind på en af følgende sider.

Har man ønsker om at blive fotograferet ude et bestemt sted, er dette også muligt, det kan være skov, strand, på en sejltur eller hvad i nu finder på. Så kommer jeg gerne ud på location så vi sammen finder de gode billeder.

Håber denne lille beskrivelse har give lyst til at prøve Juhls Foto, så har du en ide eller opgave hører jeg gerne fra dig så vi sammen kan finde en løsning og en god pris.

Har du spørgsmål til fotografering?

Hvis du har spørgsmål til fotografering her på siden, eller du gerne vil booke mig - så send mig endelig en forespørgsel. Jeg vender tilbage indenfor 24 timer. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!